De Bruin heeft het,
zo niet dan toch...!

Geachte relatie,

Graag willen wij u de mogelijkheden om uw luchtverbruik te optimaliseren onder de aandacht brengen.

Inzicht in luchtverbruik biedt kansen om te optimaliseren in het onderhoud en te besparen op energie. Veel pneumatische componenten zijn onderhevig aan slijtage. Hierdoor zal het luchtverbruik naar verloop van tijd oplopen. Data over verbruik en prestaties van machines geven een duidelijk beeld van acties die ondernomen kunnen worden om efficiënt te blijven produceren.

Festo biedt met de SFAM de mogelijkheid om meerdere waardes te meten en via IO eenvoudig de data te verzamelen. Doordat de SFAM een druk- en flowsensor in een is, hebben machines slechts een component nodig om meerdere waardes te meten. Door de meeting van onder andere persluchtdruk, flow en consumptie, brengt de SFAM volledig inzicht in het persluchtsysteem. Dit inzicht is de eerste stap in een zuiniger, veiliger en duurzamer systeem.
                        

                                            

  Via IO-Link is data eenvoudig te vergaren en te verbinden met andere componenten en platforms.

                                                     

De SFAM is modulair in te passen in MS luchtverzorgingsplatforms van nieuwe en bestaande machines, maar is ook standalone te gebruiken.

 

                                                    

Indien u vragen heeft of aanvullende informatie wenst, neem dan gerust contact op met uw gebruikelijke klantbeheerder of met onze Festo productspecialist.

Met vriendelijke groet,

De Bruin Techniek

Contact
Van 08.15 - 16.45 zijn wij
ook telefonisch bereikbaar

+31 (0) 88 6760000

sales@debruintechniek.com

Bent u al klant bij een van onze vestigingen? Klik hier

nieuwsbrief
|
Ik ga akkoord met de privacyverklaring