Let op! U kunt alleen op afspraak bij onze Take away balies vooraf bestelde goederen ophalen, uiteraard met in achtneming van de Coronamaatregelen  

De Bruin heeft het,
zo niet dan toch...!

Festo CMMT servodrives


Hierbij brengen wij graag de Festo CMMT servodrives onder de aandacht. De CMMT-AS en CMMT-ST zijn makkelijk te integreren in uw automatiseringstoepassing door hun merkonafhankelijke connectiviteit met PLC, motor en mechanica.
Servom
otorregelaar CMMT-AS:

De compacte servo-aandrijving CMMT-AS is een integraal onderdeel van het automatiseringsplatform van Festo. Deze is geschikt voor hoog dynamische punt-tot-punt en interpolerende bewegingen. Met de Festo Auotomation Suite kan de CMMT-AS in slechts enkele minuten in gebruik worden genomen. De servodrive is beschikbaar vor communicatie met de belangrijkste ethernet gebaseerde veldbussen en kan probleemloos worden geïntergreerd in de PLPC-omgevingen van verschillende fabrikanten. De voor die PLC benodigde software modules voor integratie van de CMMT in het applicatie progromma zijn eveneens beschikbaar.  
   


Servomotorregelaar CMMT-ST:

De extra-lage spanning servo-aandrijving CMMT-ST is nog compacter en voordeliger dan zijn grote broer, de CMMT-AS. Deze is bijzonder geschikt voor de minder dynamische toepassing met vermogens tot 300W, waarbij zowel punt-tot-punt bewegingen als interpolatie mogelijk zijn. De CMMT-ST kan eveneens aangesloten worden op een Profnet, EtherCat, EthernetIP en Modbusnetwerk. Ook is deze qua aansturing identiek aan de grotere CMMT-AS reeks, met dezelfde sofwaremodules. Dit maakt het bijzonder eenvoudig om in één installatie de CMMT-AS en de CMMT-ST drives te combineren.                                                                            
                                           

- Universeel bruikbaar.     - Zeer effficent bij opdrachten met geringe
  vermogensbehoefte.
- De nieuwdste generatie servo-aandrijfsysteem,
  geoptimaliseerd qua prijs en grootte.
    - Ideaal voor positioneertaken en oplossingen
  voor bewegingen van punt naar punt en
  interpolerend.
- Een van de meest compacte servomotorregelaars
  op de markt.
    - 50% compacter dan de kleinste
  servomotorregelaar CMMT-AS.
       
       

De CMMT-AS wordt ingezet voor het aansturen van 3-fasige synchrone servomotoren, zoals de Festo EMMB-AS en EMME-AS reeks:

   
De CMMT-ST wordt ingezet voor het aansturen van stappenmotoren in open of closed loop en voor Brishless DC motoren (BLDC) zoals de Festo EMMS-ST reeks stappenmotoren of niet-Festo BLDC motoren:
                           
Festo maakt elektrisch positioneren eenvoudig met de CMMT Starter Kit. Leer de uitgebreide mogelijkheden kennen en gebruik ze in uw projecten, overtuig uzelf van de eenvoudige installatie, uitgebreide netwerkmogelijkheden en intuïtieve configuratiesoftware.

           
Kit 1: Voor Profinet         Kit 2: Voor EtherCAT  
             
- Stappenmotor met encoder EMMS-ST-42                          - Stappenmotor met encoder EMMS-ST-42  
- Encoderkabel (1,5 meter)         - Encoderkabel (1,5 meter)  
- Motorkabel (1,5 meter)         - Motorkabel (1,5 meter)  
- Servcodrive CMMT-ST-PN         - Servcodrive CMMT-ST-EC  Klik hier om de CMMT servodrives van Festo te bekijken in onze webshop.

Contact
Van 08.15 - 16.45 zijn wij
ook telefonisch bereikbaar

+31 (0) 88 6760000

sales@debruintechniek.com

Bent u al klant bij een van onze vestigingen? Klik hier

nieuwsbrief
|
Ik ga akkoord met de privacyverklaring