Let op! U kunt alleen op afspraak bij onze Take away balies vooraf bestelde goederen ophalen, uiteraard met in achtneming van de Coronamaatregelen  

De Bruin heeft het,
zo niet dan toch...!

Verzenden / afhalen

Zodra uw bestelling en betaling is ontvangen, worden de artikelen verzameld en verstuurd. Het logistieke proces is zo ingericht dat alle bestellingen uiterlijk binnen 48 uur (rekening houdend met werkdagen) naar u verzonden zullen zijn. De levertijden zijn echter altijd indicatief en kunnen niet gegarandeerd worden, dit omdat er gewerkt wordt met een externe logistieke dienstverlener (GLS). Dit is tevens de reden dat er geen uitspraak gedaan kan worden over de exacte aflevertijdstippen. Voor de Waddeneilanden en het buitenland gelden andere levertijden. Indien dit het geval is, zal er na ontvangst van uw order te allen tijde contact met u opgenomen worden om u te informeren over de levertijd van uw bestelling.

Bij een bestellin van 50,- euro of meer (exclusief btw) worden er geen verzendkosten berekend !

Bij een bestelling onder 50,- (exclusief btw) bedragen de verzendkosten binnen Nederland EUR 7,50 inclusief btw (oftewel 6,20 exclusief btw).

Voor bestellingen die naar de Waddeneilanden verstuurd moeten worden, wordt een toeslag berekend van  EUR 5,50 per pakket.

Voor zendingen naar het buitenland behouden wij ons het recht voor om een extra toeslag voor de verzending in rekening te brengen. Indien dit het geval is, zal er na ontvangst van uw order te allen tijde contact met u opgenomen worden om u te informeren over de hoogte van de kosten.

U kunt uw bestelling ook afhalen op een van de De Bruin Techniek Servicepoints of op een Servicepoint van Aandrijftechniek Limburg. In dat geval vervallen uiteraard de verzendkosten.

Contact
Van 08.15 - 16.45 zijn wij
ook telefonisch bereikbaar

+31 (0) 88 6760000

sales@debruintechniek.com

Bent u al klant bij een van onze vestigingen? Klik hier

nieuwsbrief
|
Ik ga akkoord met de privacyverklaring