Let op! U kunt alleen op afspraak bij onze Take away balies vooraf bestelde goederen ophalen, uiteraard met in achtneming van de Coronamaatregelen  

De Bruin heeft het,
zo niet dan toch...!

Retourneren

Deze procedure heeft betrekking op de consument. 
Voor de retourprocedure voor bedrijven verwijs ik u naar onze algemene voorwaarden.

Een aankoop gedaan in de webshop van De Bruin Techniek is definitief na een termijn van 14 dagen na ontvangst van de goederen. Bedenkt u zich binnen deze termijn dan kunt u de bestelling retourneren. Onderstaande regels zijn dan van toepassing:

 

  • Geef binnen 14 dagen uw retourmelding door via een van onze steunpunten.
  • Artikelen waarvan de geplastificeerde binnenverpakking is geopend komen niet in aanmerking voor omruiling en/of creditering.
  • Artikelen moeten volledig (inclusief losse onderdelen, accessoires etc.) in ongebruikte en onbeschadigde staat worden verstuurd.
  • Verpak de artikelen inclusief pakbon of factuur op een dusdanige wijze, in de originele verkoopdoos (zonder postzegels en/of stickers), zodat deze niet kunnen beschadigen. U blijft verantwoordelijk voor de artikelen totdat deze retour zijn gekomen.  
  • De verzendkosten voor het retourneren van de artikelen zijn voor uw rekening.
  • Het aankoopbedrag zal worden teruggestort binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen. Bij een gedeeltelijke retournering worden de verzendkosten niet teruggestort. 

 

Het retouradres is:

De Bruin Techniek
Afdeling Retourneringen
Kapitein Nemostraat 33
5015 AL Tilburg

 

 

Contact
Van 08.15 - 16.45 zijn wij
ook telefonisch bereikbaar

+31 (0) 88 6760000

sales@debruintechniek.com

Bent u al klant bij een van onze vestigingen? Klik hier

nieuwsbrief
|
Ik ga akkoord met de privacyverklaring