De Bruin heeft het,
zo niet dan toch...!

Betaling

Bestellingen die geplaatst worden op De Bruin Techniek dienen gelijk betaald te worden. Dit kan op drie manieren, namelijk  via iDeal (op www.debruintechniek.nl), via Bancontact / MisterCash (op www.debruintechniek.be)  of via een bankoverschrijving. Pas nadat de betaling is ontvangen door De Bruin Techniek wordt uw bestelling verstuurd.

 1.  iDeal betaling in Nederland of Bancontact/MisterCash in België

iDeal is Nederland en Bancontact/MisterCash is in België de methode om online te betalen via internetbankieren. Wanneer u kiest voor deze betaalmethode komt u in de vertrouwde betaalomgeving van uw bank terecht. Uw betaalgegevens voert u in via een beveiligde SSL procedure. Om gebruik te maken van internetbankieren moet u klant zijn bij een bank die deze methode ondersteunt. iDeal en Bancontact/MisterCash zijn gebaseerd op internetbankieren en hanteren eenzelfde beveiligingstechniek. iDeal en Bancontact/MisterCash is dus net zo veilig als internetbankieren. Heeft  u hier vragen over dan kunt u het beste contact opnemen met uw eigen bank. Zodra uw betaling afgerond is, krijgt De Bruin Techniek een melding dat de betaling akkoord is en zullen uw goederen verzonden worden.

Let op: Ideal wordt alleen op www.debruintechniek.nl als online betaalmethode aangeboden terwijl Bancontact/MisterCash alleen op www.debruintechniek.be wordt aangeboden. 

2.  Overboeking

U kunt betalen via overboeking. Indien u hiervoor kiest, verschijnt er onderaan uw orderbevestiging de melding dat u betaalt via een overschrijving. Dit wordt nergens anders meer bevestigd. U dient binnen 14 dagen, o.v.v. uw ordernummer, het totaal bedrag over te maken  op rekeningnummer het rekeningnummer van De Bruin Techniek. Nadat wij u betaling hebben ontvangen, wordt er overgegaan tot de zending van uw bestelling. De levertijd kan iets langer zijn als u betaalt via een overschrijving i.v.m. het bericht vanuit de bank dat uw betaling ontvangen is.


***

Betalingen in België (www.debruintechniek.be) kunnen onder vermelding van het bestelnummer gedaan worden op bankrekening:

645-112289-558 (Bank van Breda)

IBAN: BE95 6451 1228 9558

BIC: JVBABE22

***

Betalingen in Nederland (www.debruintechniek.nl) kunnen onder vermelding van het bestelnummer worden gedaan op bankrekening:

24.48.37.511 (ABN Amro)

IBAN: NL47 ABNA 0244 8375 11

BIC: ABNANL2A

***

Contact
Van 08.15 - 16.45 zijn wij
ook telefonisch bereikbaar

+31 (0) 88 6760000

sales@debruintechniek.com

Bent u al klant bij een van onze vestigingen? Klik hier

nieuwsbrief
|
Ik ga akkoord met de privacyverklaring