Let op! U kunt alleen op afspraak bij onze Take away balies vooraf bestelde goederen ophalen, uiteraard met in achtneming van de Coronamaatregelen  

De Bruin heeft het,
zo niet dan toch...!

Juridisch

Prijs

De prijzen in de De Bruin Techniek webshop gemerkt met het icoon van MROselect zijn vaste prijzen. Dit betekent dat gedurende een jaar, deze loopt van maart tot en met februari, de prijzen niet aangepast worden.

Garantie

Alle artikelen die u koopt bij De Bruin Techniek hebben garantie. Indien u bestelling bij ontvangst niet in perfecte staat verkeert, dan wordt er naar een passende oplossing gezocht (neem hiervoor altijd contact op met ons). Dit kan zijn door het artikel te vervangen of te repareren maar ook door u uw aankoopbedrag terug te betalen. Het risico van de retourzending is voor u. De Bruin Techniek is niet aansprakelijk voor het zoekraken of beschadigen van retourgestuurde artikelen. Vraag daarom altijd bij het verzendbedrijf om een traceercode.

Website De Bruin Techniek
Wij doen onze uiterste best om er voor te zorgen dat de informatie op deze website zo actueel en accuraat mogelijk is, evenals eenduidig. Toch zijn wijzigingen in modellen, prijzen, technische specificaties, maten, kleuren, afbeeldingen en alle andere informatie die op deze website terug te vinden is, voorbehouden. Daarom kunnen aan de inhoud van deze website op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Veiligheid website

De website van De Bruin Techniek wordt regelmatig gecontroleerd op virussen. De afwezigheid van virussen die hard- en software kunnen beïnvloeden, kan niet gegarandeerd worden. De Bruin Techniek is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik  c.q. bezoek van deze internetsite.

E-mail / Nieuwsbrief verzonden door De Bruin Techniek
Een door de De Bruin Techniek verstuurde e-mail of nieuwsbrief is alleen bedoeld voor de geadresseerde. Gebruik van deze informatie door anderen dan de geadresseerden is niet toegestaan. Ook vermenigvuldiging , het openbaar maken, verspreiding en/of verstrekking van deze informatie aan derden is niet toegestaan. De Bruin Techniek staat niet in voor de juiste c.q. volledige overbrenging en/of tijdige ontvangst van de inhoud van verzonden e-mail of nieuwsbrief. Aan de door u ontvangen informatie kan op geen enkele manier rechten worden ontleend.

Informatie ontvangen door De Bruin Techniek
De Bruin Techniek wil via deze internetsite geen vertrouwelijke informatie ontvangen, of informatie die auteursrechtelijk of op een andere manier beschermd is. Iedere vorm van informatie die De Bruin Techniek van u ontvangt wordt gezien als niet-vertrouwelijk  en vrij van eigendomsrechten. De Bruin Techniek heeft het recht om de door u aangeboden informatie te gebruiken, te vermenigvuldigen, te wijzigen, te tonen en te versturen, ongeacht het doel.

Copyright

Alle (auteurs-)rechten op de inhoud van deze internetsite, te weten alle teksten, afbeeldingen, software, of informatie in andere vorm, komen toe aan De Bruin Techniek. Informatie op deze internetsite, ongeacht de verschijningsvorm, zoals teksten, afbeeldingen, of software, mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd, getransporteerd, of gedistribueerd zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming van De Bruin Techniek

Contact
Van 08.15 - 16.45 zijn wij
ook telefonisch bereikbaar

+31 (0) 88 6760000

sales@debruintechniek.com

Bent u al klant bij een van onze vestigingen? Klik hier

nieuwsbrief
|
Ik ga akkoord met de privacyverklaring